Nøkkelkoding

Immotech Bilelektro System AS er et ledende firma med spesialisering på bilnøkler. Har du mistet eller rett og slett bare vil ha en ekstra reservenøkkel kan vi hjelpe deg med dette rask og rimelig. Vi har stort lagerbeholdning med nøkler og fjernkontroll til de alle fleste bilmerker.
Dagens bilnøkler er ganske avanserte og dyre til anskaffelse hos originalforhandler. Vi har gjort det enkelt og greit for kunden og lagt oss på en lav pris uansett type nøkkel.
Noen nøkler kan vi programmere her og sende med posten men nyere nøkler må fysisk kodes om til bilen og da må kjøretøyet bringes til oss.

Startspere

Startsperre er en elektronisk tyverisikring som er på alle nyere biler. Startsperrens funksjon gjør at ikke andre kan stjele bilen din. Biler produsert etter 1997 er stort sett utstyrt med startsperre og nyere biler har en chip i nøklene som leses opp mot bilens hjerne(ecu). Denne sender signaler til bilens mottagerenhet og godkjenner bilens nøkkel opp mot bilen.

Rask utførelse

Vi har gått til innkjøp av det nyeste og beste utstyret til de fleste reparasjoner og har lagerført det meste av nøkler til alle bilmerker. Ved for eksempel tap av nøkkel trenger man ikke vente en uke eller to før man har tilgang til bilen sin. Kunden settes i fokus og hver henvendelse vil bli besvart umiddelbart. Nøkler bestilt vil bli sendt ut neste dag med forbehold, Diagnose utføres også mobilt om ønskelig.

Våre tjenester

 • Nøkkelkoding

  Vi kan hjelpe deg med å skaffe reservenøkkel til alle bilmerker!
  Kopiering, programmering og lage ny nøkkel

 • Elektrisk

  Vi kan utføre alt innen elektronisk utstyr.
  For eks. navigasjon, CD spiller, alarm etc.

 • Feilsøking

  Feilsøking med diagnoseverktøy til alle biler kan utføres uten ventetid

 • Reperasjon

  Reparasjon av styreenheter, sensorer og de fleste andre komponenter til bil.

 • Fornøyd garanti

  Vi er levende opptatt av kvalitet, service og fornøyde kunder og innfører derfor fornøydgaranti.